Zvon Café România revine cu o nouă campanie de produs, ce se va desfăşura în perioada 09.03-31.05.2016. Campania poartă numele “Cafea de origini” şi îşi propune să ofere clienţilor o experienţă inedită.

postare

 

Mesajul campaniei dezvăluie încă de la început intenţia noastră: “O simplă ceaşcă de cafea, o lume întreagă de arome. Toate autentice”. Regiunile de provenienţă ale cafelei sunt India, El Salvador, Costa Rica şi Panama, aromele putând fi savurate atât în cafenelele noastre, cât şi acasă, cafeaua fiind disponibilă în coffee shop-urile noastre, la pungi de 250 grame.

Cafeaua de origine se poate adăuga în orice preparat pe bază de cafea, contra sumei de 1 leu, însă recomandarea specialiştilor noştri este espresso scurt. Astfel, clienţii noştri vor obţine o experienţă autentică şi un gust pur de cafea dintr-o regiune la alegere: India, El Salvador, Costa Rica sau Panama.

Zvon Café este unul dintre cele mai vechi lanţuri de cafenele din România, prima locaţie fiind deschisă în anul 2001. Respectând cu stricteţe dictonul “Calitatea face diferenţa”, Zvon Café este prezent în numeroase oraşe din ţară. În afară de Bucureşti, zona Decebal şi Centrul Comercial Sun Plaza, lanţul de cafenele s-a extins în oraşele Brăila, Focşani, Bacău, Craiova, Târgu Jiu, Iaşi şi Drobeta Turnu-Severin.

Pentru mai multe detalii despre Zvon Café, vă invităm să accesaţi website-ul cafenelei sau să ne urmăriţi activitatea pe reţelele sociale Facebook, Instagram şi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.