Voucher de -20% la C&A – NOUA COLECȚIE DE PRODUSE SUSTENABILE C&A

Acasă » Noutati » Voucher de -20% la C&A – NOUA COLECȚIE DE PRODUSE SUSTENABILE C&A
Voucher de -20% la C&A – NOUA COLECȚIE DE PRODUSE SUSTENABILE C&A

Cumpara in perioada 16 – 22 Martie din magazinul C&A ElectroPutere Parc si primesti cadou un voucher de -20%* valabil la cumparaturile viitoare!
* Voucherul va fi valabil la cumparaturi in perioada 30 Martie – 5 Aprilie 2015 .

NOUA COLECȚIE DE PRODUSE SUSTENABILE C&A

PENTRU BEBELUȘI ȘI COPII

 

Colecția C&A Primăvara 2015 pentru copii oferă articole vestimentare sustenabile

 

  • Bio Cotton (bumbac organic): Certificarea Global Organic Textile Standard (GOTS) -Standard global pentru textile organice –colecție certificată pentru bebeluși .
  • Vâscoză durabilă: Printuri florale si tropicale pentru fete .
  • Poliester reciclat: Tendințe denim pentru copii și băieți .

 

12 Martie 2015 – Există un singur lucru de care dorim să fim siguri – binele copiilor noștri. Vrem să le oferim lucruri de cea mai bună calitate, încă de la început – pur și simplu nu e loc de compromis. În acest sens, C&A introduce în primăvara anului 2015 o gamă de produse durabile pentru copii și bebeluși.

 

Realizate din bumbac certificat organic, poliester reciclat și vâscoză sustenabilă, gama le va asigura eleganța și confortul bebelușilor și copiilor, în prezent, și de asemenea va ajuta la protejarea planetei pe viitor. O selecție variată a colecției pentru copii și bebeluși va fi disponibilă la scară largă în Europa începând cu 19 Martie  2015.

 

GOTS – PRODUSE/ MATERIALE TEXTILE DIN BUMBAC CERTIFICAT ORGANIC: TOT CE E MAI BUN PENTRU BEBELUȘI

Colecția C&A pentru bebeluși din primăvara anului 2015 include o serie de produse certificate de către către Global Organic Textile Standard (GOTS) la nivelul întregului lanț de aprovizionare, asigurându-vă că body-urile, pantalonii, bluzele și bavețicile din bumbac 100% organic vor fi delicate cu pielea sensibilă a bebelușilor precum și cu planeta. Substanțele utilizate sunt sigure pentru uzul uman din punct de vedere ecologic, iar bumbacul organic vine în combinație cu producția responsabilă din punct de vedere social și ecologic. Introducerea primei colecții certificată GOTS în cadrul C&A reprezintă un pas înainte  în ceea ce privește eforturile globale ale companiei de a identifica în permanență noi surse de materiale sustenabile.

 

PRINTURI TROPICALE ȘI FLORALE PENTRU FETE , PE VÂSCOZĂ MAI DURABILĂ

Printurile cu palmieri din colecția pentru fete sunt la modă primăvara aceasta, iar aceste accente sunt prezente într-o gamă largă de rochii, pantaloni lungi și pantaloni scurți folosind vâscoză durabilă. Fabricată din arbori, această fibră organică este moale și permite aerului să circule. Mai mult, C&A asigură că nu se utilizează specii de arbori pe cale de dispariție în producerea vâscozei, pentru a ajuta la protejarea pădurilor planetei în folosul generațiilor viitoare.

TENDINȚE ÎN DENIM CU POLIESTER RECICLAT PENTRU COPII MICI ȘI BĂIEȚI

Deminul cool și practic pentru băieței reprezintă acum și responsabilitate ecologică pentru C&A, cu introducerea noilor stiluri denim fabricate din 72% bumbac organic și 28% poliester reciclat în magazinele selectate. Tehnologiile de spălare laser și ozon reduc impactul asupra mediului, în timp ce un amestec de bumbac organic și poliester reciclat oferă un finisaj durabil, suficient de rezistent pentru cele mai furtunoase jocuri. De asemenea, ajută la curățarea planetei dat fiind faptul că poliesterul reciclat este fabricat din ambalaje de tip PET.

 

Colecția C&A pentru bebeluși și copii din primăvara anului 2015 este următorul pas înainte pentru angajamentul de sustenabilitate îndelungată a retailerului de modă. Toate aceste lucruri au obiectivul final de a oferi produse durabile fabricate din materiale sustenabile de calitate superioară – și se mențin încă la un preț grozav.

Pe parcusul anului 2015 vor mai fi lansate colecții și produse sustenabile în magazinele C&A.

 

Angajamentul de sustenabilitate C&A

 

Acesta este obiectivul corporativ al C&A de a obține întreaga colecție din bumbac dintr-o sursă sustenabilă și de a dezvolta o rețea de aprovizionare ce nu produce deversări de substanțe chimice periculoase până în 2020. În anul fiscal 2013, C&A a vândut 110 milioane de produse din bumbac organic, ceea ce corespunde cu 38% din vânzările totale de bumbac. În 2014, C&A și-a propus să crească numărul de vânzări de produse din bumbac organic până la aproximativ 130 de milioane. Pentru mai multe informații despre angajamentul de sustenabilitate al C&A vizitați pagina: www.canda.com/sustainability

Despre C&A Europa

Cu peste 1 575 de magazine în 21 de țări europene și peste 35 000 de angajați, C&A este unul dintre retailerii de top din Europa. C&A Europa întâmpină și servește zilnic mai mult de 2 milioane de vizitatori cu produse de calitate și modă accesibilă, pentru întreaga familie. C&A este parte a companiei Cofra Holding AG.

Pe lângă țările din Europa, C&A este prezentă și în Brazilia, Mexic și China.

Pentru mai multe informații vizitați www.c-and-a.com.ro .

    

 

Contact pentru presă:

 

 

Emanuel Iuhas

PR / Event Specialist

M: +40733917115

E: [email protected]

_______________________________

 

C&A Moda Retail S.R.L

Str. Bilciurești nr. 9A , etaj 5, sector 1, 014012 București

www.c-and-a.com.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.