Tricotaje cozy și aer de vacanță în colecția Lee Cooper iarnă 2014/2015

Acasă » Noutati » Tricotaje cozy și aer de vacanță în colecția Lee Cooper iarnă 2014/2015
Tricotaje cozy și aer de vacanță în colecția Lee Cooper iarnă 2014/2015

Colecția Lee Cooper iarnă 2014/2015 captează spiritul sezonului rece printr-o serie de tricotaje călduroase și confortabile, dar și prin piese casual, ușor de purtat, caracterizate de aerul relaxat de vacanță. Piesele colecției nu au doar calități termice, ci și valențe estetice, oferind un look proaspăt și modern.

W O M E N   C O L L E C T I O N

Colecția destinată femeilor conține rochii scurte, cămăși cadrilate, bluze cu mânecă lungă, veste și geci matlasate. Detaliile cheie sunt textele inscripționate cu ajutorul paietelor, în spiritul sărbătorilor, dar și legendarul romb roșu sinonim cu brandul britanic, cusut pe buzunarele pantalonilor din denim.

Tonurile de albastru, gri, alb și roșu domină paleta de culori a acestei colecții, în care mai regăsim negru, dar și verde închis. Accesoriile sunt specifice anotimpului și conțin fulare și căciuli voluminoase, tricotate cu ochiuri mari, șepci din fetru de inspirație ecvestră, mănuși din piele ecologică și șosete cu imprimeu argyle.

 

Cum nicio colecție Lee Cooper nu poate fi completă fără denim, și în această colecție de iarnă 2014/2015 întâlnim o serie de pantaloni din acest material. Aceștia sunt confecționați din denim uni, în nuanțe închise, sau dintr-un material cu aspect uzat. Pantalonii au, totodată, o croială straight sau skinny, accentuată de manșete întoarse pentru un efect modern și nonșalant.

 

M E N   C O L L E C T I O N

 

Tricotajele sunt și ele o parte importantă a colecției pentru bărbați, colecție care iese în evidență prin vestele matlasate, jachetele tricotate, pantalonii din denim, șepcile din stofă și piele ecologică, mănușile tricotate și fularele ample, foarte călduroase.

Nu au fost uitate cămășile și bluzele cu mânecă lungă, dar nici hanoracele cu glugă și tricourile pe care stau inscripții cu grafie retro.
Unele dintre detaliile cheie sunt imprimeul norvegian, ce se găsește pe accesoriile tricotate, și micul romb roșu cu logo-ul brandului, vizibil pe mai multe articole ale colecției.

Paleta de culori include nuanțe de vișiniu, gri, alb, dar și mult bleumarin și albastru. Aceste ultime două culori sunt specifice nu numai pantalonilor din denim, ci și cămășilor, bluzelor cu mânecă lungă și accesoriilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.