Salon Brands

Salon Brands

SALON BRANDS este o rețea de magazine destinată persoanelor care apreciază foarte mult calitatea și pun accent ridicat pe îngrijirea personală. Aici gasiți mărci profesionale de cea mai înaltă calitate, care se regăsesc și în saloanele de înfrumusețare de top.
Vă oferim mărci foarte bine cotate internațional în toate domeniile:
– îngrijirea părului (L’Oreal Professionnel, Wella Professional, Matrix, Artego)
– manichiura și pedichiură – LCN Germania – cel mai renumit brand din Europa în zona de lux
– produse și aparatură de epilat de la cei mai buni producători europeni
– perii și foarfece profesionale
– aparatură profesională de la BabylissPro – cel mai mare producator din Europa, aflat pe primul loc în topul preferințelor profesioniștilor
– accesorii foarte variate destinate înfrumusețării
Suntem partenerul potrivit atât pentru profesioniștii din saloane cât și pentru persoanele fizice. De aceea, trebuie să aveți convingerea că orice produs aflat în portofoliul SALON BRANDS are un standard ridicat de calitate și îndeplinește și cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.
În plus, în magazinele noastre veți găsi mereu o gamă variată de promoții de care puteți profita în orice moment al anului. Vă așteptăm în magazinul SALON BRANDS să beneficiați de ofertele noastre!
Branduri comercializate: Paul Mitchell, Artego, BaByliss PRO, LCN, Olivia Garden, Kiepe, Ro.ial, Crazy Colors L’Oreal, Wella, Matrix, Londa, Subrina, Schwarzkopf.

Site web: www.salonpro.ro
Telefon: 0726 39 89 50
Email: [email protected]

Lasa-ne un comentariu

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.