Salad Box

Salad Box

Salad Box înseamnă hrană sănătoasă. Nu o dietă, nu un regim alimentar, pur și simplu alternativa mâncărurilor de tip fast-food. Cei care au așternut primele cuvinte ale poveștii au scris tare și apăsat: da, se poate!
Se poate să nu mai mâncăm alimente congelate, ambalate apetisant. Se poate mânca ceva sănătos la prețuri accesibile. Se poate să-ți alegi singur ingredientele și în două minute să te bucuri de ele!
Se poate să avem în fiecare zi primăvară în farfurie.
Așa a apărut Salad Box, într-o zi de aprilie din 2012. Și nu e decât începutul.

Misiunea noastră este de a promova un stil de viață sănătos, oferind oamenilor ingrediente proaspete care să asigure diversitatea unei mese.
Salad Box și-a asumat din start acest rol și are ca principală misiune crearea de mâncare sănătoasă, la prețuri accesibile. Alegem cu atenție ingredientele pentru realizarea produselor noastre și suntem un partener de încredere și de cursă lungă. Atât pentru clienții noștri, cât și pentru partenerii de afaceri.
Suntem conștienți că succesul pe termen lung al unui business ține de valorile pe care a fost construită fundația acestuia. Iar fundația noastră a fost clădită pe cele 4 valori în care vom crede întotdeauna: integritate, fidelitate, claritate și transparență.

Lasa-ne un comentariu

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.