Oni’s accessories

Oni’s accessories

Infiintata in anul 2009, ONIS BIJOU SRL a dezvoltat pana in prezent 5 magazine sub brandul Oni’s accessories in Craiova,Slatina si Pitesti.

In Craiova magazinele se afla in Centru, pe Strada A.I.Cuza, v/a/v de Universitate, unul in Galeria Comerciala Auchan Craiovita, iar altul in Mall Electroputere Parc.

In Slatina, magazinul se afla in Centru, pe Bld A.I.Cuza, langa Galeria de Arta.

In Pitesti, magazinul se afla la parterul Centrului Comercial Trivale.

Magazinele comercializeaza o gama variate de produse si culori. Colectiile sunt intr-o continua schimbare incluzand toate categoriile de accessorii imaginate: accesorii de dama (gablonturi: coliere, lanturi, cercei, bratari, seturi, inele etc), curele, genti, portofele, plicuri, palarii, esarfe, manusi, lenjerie, dresuri, colanti, precum si o colectie destinata copiilor pana la 12 ani.

Ceea ce disting magazinele Oni’s accessories din randul celorlalte magazine de profil este flexibilitatea de care dam dovada in relatia cu clientii, rapiditatea cu care putem reactiona atunci cand identificam oportunitati sau nevoi pentru clientii nostri si nu in ultimul rand apropierea si intelegerea fata de problematica personala a fiecarui client.

Flexibilitatea se reflecta nu numai prin modul profesionist de lucru dar si prin serviciile oferite, pliate pe nevoi specifice, cat mai aproape sau in totalitate acoperitoare fata de cerite.

Practicand o relatie speciala cu clientii prin modul de informare si comunicare suntem recunoscuti ca cea mai puternica si activa firma de accesorii din Craiova.

Pe termen mediu intentionam sa dezvoltam reteaua de magazine deschizand puncte noi de lucru in Pitesti, Valcea, Targiu Jiu si Severin si nu numai.

TELEFON DE CONTACT:
0767.057.055

ADRESA WEB:

Lasa-ne un comentariu

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.