Nanoline

Nanoline

Nanoline este cel mai mare distribuitor de tigari electronice si accesorii e-smoke din Romania. Colaboram cu cei mai mari producatori de tigari electronice si accesorii pentru acestea, respectiv Joyetech, Liqua, Aspire, Eleaf, Wismec, VapeOnly , iar produsele pe care le oferim sunt originale, de cea mai inalta calitate si cu cel mai bun raport calitate/pret.

Ne-am inceput activitatea in martie 2012, ajungand ca in numai 5 luni sa avem o retea de 30 de puncte de vanzare in toata tara, retea care se afla in continua expansiune.

Fumatul electronic este o alternativa mai sanatoasa, mai curata si mai ieftina la fumatul conventional, iar noi suntem orientati spre eliminarea riscurilor pentru sanatate, reducerea cheltuielilor determinate de fumat , precum si spre protejarea mediului inconjurator de efectele nocive ale acestuia.

Alegeti sa fumati mai sanatos, mai ieftin si mai curat!

Toti clientii nostri sunt consiliati telefonic pentru a alege cea mai potrivita tigara electronica. Nu ezitati sa ne contactati pentru a obtine rezultatele scontate… adica renuntatul la fumat!

Pentru consiliere, informatii suplimentare sau sugestii, asteptam sa ne contactati: [email protected]

Lasa-ne un comentariu

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.