McDonald’s

McDonald’s

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 70 de restaurante și 26 de McCafe în 21 de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.300 de angajaţi care deservesc în fiecare zi, peste 200.000 de clienți. Alte 16 milioane de lei au fost investiți în proiecte de educație și sănătate și peste 17.000 de familii sunt sprijinite prin intermediul Fundației Ronald McDonald. În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON Hewitt România.

Începând cu 2016, McDonald România a devenit parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s în Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premierul Capital PLC operează 138 de restaurante, în 6 țări.

Ne dorim să fim parte din viata clienților noștri, să împărtășim mereu momente frumoase și multe zâmbete. Valorile noastre au rămas aceleași de-a lungul celor 22 de ani de când suntem în România: mâncare bună, servită rapid, într-un restaurant în care clienților le face întotdeauna plăcere să revină.

De 22 de ani, McDonald’s reușește să fie aproape de consumatori – le oferim inovații, păstrând în acelasi timp produsele lor preferate în meniu, deschidem restaurante noi iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor, păstrăm produsele lor preferate la prețuri accesibile. Cu alte cuvinte, McDonald’s e un brand care reușește să câștige încrederea clienților săi în fiecare zi.

Luni – Sâmbătă : 10:00-22:00

Duminică : 10:00-22:00

Lasa-ne un comentariu

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.