1. Pentru viitorii campioni

Viitorii campioni nu au nevoie decat de o masinuta performanta si de o figurina care sa le portretizeze perfect personalitatea. Apoi, e randul imaginatiei sa lucreze la fiecare viraj, la fiecare cursa. Sa fii campion inseamna sa muncesti mult, dar sa si profiti de reducerile de la Noriel. Pas cu pas, ajungi pe locul intai cat ai zice <<Start>>.

Reduceri de pana la 50%! Oferta este valabila pana la data de 21 februarie 2016.

  1. Lumea fetitelor

Lumea fetitelor este colorata si diversificata, plina de activitati interesante. In universul lor, povestile au mereu final neasteptat, iar creativitatea este cea care da nastere unor adevarate opere de arta din plastelina. Reducerile de la Noriel vor aduce un zambet imens pe chipul fetitei dumneavoastra, pentru ca isi poate crea universul pe care doar si l-a imaginat pana acum.

Reduceri de pana la 25%! Oferta este valabila pana la data de 21 februarie 2016.

  1. Jocuri si puzzle

Distractia se imbina perfect cu dezvoltarea sanatoasa a celui mic atunci cand in ecuatie apar jocurile si puzzle-urile de la Noriel. Piesa cu piesa, pion cu pion, el va invata sa castige respectand regulile si sa piarda intotdeauna cu capul sus. Bazele educatiei se pun in primii ani de viata, iar cu reducerile de la Noriel va fi usor sa il invatati pe cel mic totul despre lumea din jur si regulile ei.

Reduceri de pana la 25%! Oferta este valabila pana la data de 21 februarie 2016.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.