Noutatile lunii August la C&A

Acasă » Noutati » Noutatile lunii August la C&A
Noutatile lunii August la C&A

C&A dă startul sezonului de Toamnă/Iarnă 2014-2015 cu o super campanie Back To School.

Colecția Toamna 2014 – Ne întoarcem la școală  stă sub semnul curiozității – unul dintre cele mai intense sentimente care îi încearcă pe copii la vârstele cunoașterii.

Astfel că, întreaga campanie se învârte în jurul unor întrebări precum Ce voi mai învăța? Câinii inteligenți pot merge la școală?  De ce trebuie să învățăm anatomie? Răspunsurile la aceste întrebări cu siguranță le vor afla la școală , însă până atunci C&A îndeamnă la cunoștere prin sloganul Întoarceți-vă plini de curiozitate în noul an școlar!

Și în acest sezon Bumbacul Bio este vedetă la CA,  compania încearcând să ofere materiale și articole de calitate înainte de orice. Colecția este caracterizată prin croieli moderne, imprimeuri vesele și articole în trend pentru copii. Jachetele  matlasate din bumbac, colanții cu imprimeu floral și jeanșii prespălați sunt doar câteva dintre articolele care se regăsesc în colecția Toamnă 2014.

Nici cei mici nu au fost uitați, colecția pentru preșcolari abundă de piese cu eroii Disney precum Minnie și Avioane, iar jocul este în centrul atenției lor. Seturile de 2 sau 3 piese sunt de nelipsit iar hanoracele flaușate  fac din cei mici adevărate mascote adorabile.

Pentru adolescentele fashioniste (și nu numai) colecția Back to College se potrivește perfect: piese inspirate din lifestyle-ul urban, carouri și dungi, dar și nuanțe de roșu pot fi mixate în ținute perfecte oricărei ocazii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.