NAOMI CAMPBELL x TOM TAILOR

Pentru acest sezon TOM TAILOR a pregătit o colaborare inedită alături de top modelul Naomi Campbell. Curajul, forța și independeța o fac pe Naomi Campbell partenerul ideal, întruchipând perfect esența si folosofia brandului. „SAY YES” este noua noastră filosofie, care aduce în prim plan optimismul și atitudinea puternică a brandului.

Hamburg / Berlin, Septembrie 2017. Prima colecție capsulă va fi disponibilă în magazine începând cu luna octombrie. Colecția “Glamour Styles” se remarcă prin accentele sale de negru și auriu, fiind o alegere perfectă pentru petrecerile de Crăciun și pentru Anul Nou.

“Sunt profund impresionată de energia și vitalitatea pe care membrii echipei TOM TAILOR le-au investit în reorientarea brandulului,” a declarat top modelul Naomi Campbell. “TOM TAILOR este unul dintre cele mai cunoscute branduri de fashion retail din Germania. Deși colecțiile anterioare mi-au plăcut foarte mult, pentru această colecție capsulă am dorit să aducem prin intermediul creațiilor mele o doză mai mare de îndrăzneală și de mister. Sunt nerăbdătoare să văd impactul colecției noastre și îmi doresc ca acest parteneriat să fie reluat în viitor”

Datorită vastei experiențe în  domeniul modei, style icon-ul aduce un suflu nou în colecția TOM TAILOR. Prin intermediul acestei noi abordări, TOM TAILOR își întărește poziția de trendsetter și demonstrează încă o dată un simț estetic deosebit.

“Naomi Campbell este alegerea perfectă pentru a ocupa poziția de ambassador al brandului TOM TAILOR, fiind un model de succes pe piața internațională. Naomi este una dintre primele Supermodele, si a rămas din anul 1990 până astăzi o prezență celebră și relevantă in lumea modei. Naomi știe să împletească atitudinea provocatoare cu independeța și curajul – iar acest gen de femeie ne dorim să reprezinte imaginea brandului nostru”, spune dl. Maik Kleinschmidt, Vice Președinte Digitalization.

Colecția  NAOMI CAMPBELL x TOM TAILOR va fi disponibilă ăn magazine la sfârșitul lunii octombrie.

DESPRE BRANDUL TOM TAILOR

 Brandul TOM TAILOR se adresează clienților încrezători în sine, cu un stil individual bine conturat și care duc o viață dinamică într-un cadru urban. TOM TAILOR vine în ajutorul persoanelor care caută să își păstreze propriul stil în pofida normelor impuse de haosul cotidian. Ținutele propuse sunt alcătuite din elemente atent alese, astfel încât să vă ofere un look modern și încrezător.

Brandul Tom Tailor se axează și pe stilul contemporan, cu un statement puternic. Outfit-urile sunt în pas cu ultimele tendițe, elegante. Cu o paletă cromatică neutră, produsele sunt fabricate din materiale atent selecționate cu un grad ridicat din punct de vedere calitativ.

Tom Tailor lansează anual 12 colecții.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.