Black Friday 2015 devine un adevarat FESTIVAL al preturilor speciale, pentru toate categoriile cu care brand-ul tau preferat, de accesorii, te-a obișnuit.
Genți, bijuterii, dar și accesorii de sezon, parte din noua colecție toamnă-iarnă, doar acum, cu un discount de 30%.

 

black friday Meli Melo

 

Rasfăț, terapie, întâlniri cu prietenele pentru sesiuni de shopping, plimbări prin magazinele preferate, toate în perioada special pregătita pentru pasionatele de OFERTE SPECIALE.

La Meli Melo – Paris, am pregătit adevărate sesiuni de răsfaț, în perioada 20-29.11.

Vino și descoperă!

Meli Melo – Paris, a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 37 de magazine, dintre care 2 magazine tip outlet, 1 magazin în Chișinău și 2 magazine în Sofia, dar și magazinul online www.melimelo.ro.  

       Meli Melo – Paris se adresează femeilor cărora le place să țină pasul cu tendințele, independente, decise, care caută răsfaț și un cadru prietenos, relaxant, de fiecare dată cănd ne viziteaza.

       Categoriile de produse care se găsesc în magazinele noastre se adresează atât micuțelor domnișoare, cât și femeilor mature, cu un stil perfect conturat.

Ne dorim ca experiența trăită în magazinele Meli Melo – Paris să fie una plăcută, astfel ne întâmpinăm clientele într-un cadru primitor, cu zone bine definite coloristic, pentru a le ușura luarea deciziilor când vine vorba de alegerea accesoriilor preferate sau de nevoia de a se asorta în funcție de evenimentul pentru care se pregătesc.

       Visăm să le aducem clientelor noastre fantezie, culoare, răsfaț, dar și stil prin cea mai completă gamă de accesorii de modă , dar și experienţe incredibile si insiprație.

       De la cercei, coliere, brățări, până la eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și incălțăminte și o linie de haine. Toate colecțiile sunt atent lucrate special pentru doamnele si domnișoarele în căutare de noutăți, în fiecare sezon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.