Începem luna cu promoții de zile mari:  ”2+1 la puterea a treia” la editurile Trei, Nemira și Litera

Începem luna cu promoții de zile mari: ”2+1 la puterea a treia” la editurile Trei, Nemira și Litera

Editura TReI

Pleci în vacanță? Lasă telefonul deoparte și relaxează-te cu momente de suspans, iubire sau sfaturi pentru suflet și minte. Vino în Diverta și ia-ți cărțile preferate de la editura TReI!

Pe lângă bestseller-urile momentului ca ”Oamenii fericiți citesc și beau cafea” & alte titluri de la renumita autoare Agnes Martin-Lugand sau ”12 reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru” de Jordan B. Peterson, avem și noutăți care clar sunt printre dorințelor oricărui lecturofil: ”Iubire amară”, ”Filiera de la miezul nopții” și altele. Așa că pe lista de necesare pentru vacanță trece și cele 3 cărți, fiindcă până la finalul lunii Iulie le poți achiziționa la preț de două. Da, a treia carte (cu prețul cel mai mic din cele trei alegeri) este cadoul Diverta cu mesajul ”Nu te mai preocupa! Relaxează-te! E momentul tău!”

Apropo, promoția este valabilă în magazinele Diverta în perioada 1-31 iulie 2018, în limita stocului disponibil & nu se cumulează cu alte oferte/promoții existente în magazin.

Ești fan Jojo Moyes sau vrei să-ți cumperi ”Rețeta daneză a fericirii” și alte noutăți ca ”Omul suspendat” de Saul Bellow, ”Climate” de Andre Maurois? Vino în orice magazin Diverta și vei avea parte de promoția lunii la toate cărțile editurii Litera: cumperi două și pe a treia (cea cu prețul cel mai mic din cele 3 alegeri) o primești cadou.

Promoția e valabilă în perioada 1-31 iulie 2018, în limita stocului disponibil & nu se cumulează cu alte oferte/promoții existente în magazin.

”Femeia din Orient Express”, ”Urzeala tronurilor” , „IT” și multe alte bestseller-uri & noutăți de la editura NEMIRA, cea mai cunoscută editură SF & Fantasy  – acum le poți obține profitând de promoția lunii iulie la Diverta:  2+1 cadou. Cartea oferită cadou este cea cu prețul cel mai mic dintre cele 3 cărți alese.

Promoție valabilă în magazinele Diverta în perioada 1-31 iulie 2018, în limita stocului disponibil.

Nu se cumulează cu alte oferte/promoții existente în magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.