Iarna aceasta, alege confortul! Tom Tailor toamnă/iarnă 2016

Hamburg/Berlin, Mai 2016. TOM TAILOR face trecerea la lunile de iarnă cu un stil confortabil şi o eleganţă casual. Pentru colecţiile sale de toamnă/iarnă 2016, Tom Tailor asortează elegant nuanţele delicate de bej cu accentele vii de vişiniu şi roşu. Tricotajele lejere sau care urmează linia corpului dau tonul pentru întreaga colecţie, oferind acestor ţinute confort, dar şi o latură practică, totul cu accente moderne. Colecţia Tom Tailor pentru femei uimeşte prin imprimeuri de inspiraţie orientală şi influenţe cool din anii ’70. Între timp, colecţia Tom Tailor pentru bărbaţi combină eleganţa casual cu stilul nordic cool, creând un amestec inconfundabil de ţinute elegante de toamnă şi iarnă.


Tom Tailor WOMEN | tendinţe principale
În sezonul de toamnă/iarnă 2016, colecţia Tom Tailor pentru femei este caracterizată de o latură casual şic, foarte în vogă. Prima direcţie a sezonului are în prim-plan un confort ce se regăseşte şi în croieli simple şi modele precise. Paleta cromatică din prima parte a colecţiei este dominată de un amestec de tonuri de bej, dar şi de camel şi nuanţe de gri. Colecţia conţine piese precum pulovere luxoase din lână, pantaloni clasici, veste casual şi poncho-uri extravagante, cu ajutorul cărora este foarte simplu de alcătuit un look clasic. Accesoriile perfecte, cum ar fi un rucsac într-o singură culoare, eşarfe imprimate şi cizme de iarnă, sunt un must-have.

Pentru a doua parte a colecţiei se remarcă tonurile de fistic care completează nuanţele de bej şi alb. Cu siluete evazate redate de cape din materiale moi, pulovere cu imprimeu delicat în carouri, precum şi topuri delicate cu mâneci trompetă, colecţia Tom Tailor pentru femei creează o serie de look-uri noi ce vor fi cu siguranţă favoritele sezonului următor. Iar, prin combinarea acestor ţinute cu accesorii aurii şi negre, se adaugă detaliul final perfect pentru sezonul de iarnă.

A treia direcţie importantă a colecţiei TOM TAILOR pentru femei sunt imprimeurile luminoase, de inspiraţie orientală. Aceste articole, care au detalii jucăuşe de genul fundelor, duc la crearea unui look effortless. Tonurile strălucitoare de vişiniu şi mov, precum şi imprimeurile complicate împodobesc o gamă largă de stiluri, oferindu-le un aer oriental. Denim-ul de tip patchwork, care iese uşor în evidenţă, şi „coatigan-ul,” un stil hibrid care îmbină haina şi cardiganul, sunt, fără îndoială, piesele cheie ale colecţiei. Din nou, accesoriile aurii sunt detaliile care completează perfect toate aceste stiluri.
Nu în ultimul rând, a patra direcţie a colecţiei Tom Tailor pentru femei se rezumă la piesele de bază din moda anilor ’70. Blugii evazaţi şi topurile conice tricotate aduc aceste stiluri retro la viaţă. O salopetă elegantă, cu aspect din denim, e perfectă pentru un sezon de toamnă plin de farmecul clasic al anilor ’70. Împreună cu jacheta tricotată de culoare bej, salopeta este cu siguranţă o piesă de bază pentru orice iubitor al modei.
Tom Tailor MEN | tendinţe principale

Tendinţele colecţiei Tom Tailor de toamnă/iarnă 2016 pentru bărbaţi combină eleganşa casual cu un confort relaxat. Influenţele minimaliste şi designul clasic sunt primele direcţii ale sezonului. Puloverele confortabile tricotate, asortate cu piese din denim sau cu pantaloni de culoare gri, formează o bază ideală pentru crearea unor look-uri perfecte pentru sezonul de iarnă. De la haine călduroase din stofă până la veste sport şi jachete cool din piele, această direcţie va fi în mod clar pe placul tuturor.
Look-urile elegante în tonuri neutre alcătuiesc următoarea direcţie importantă a colecţiei TOM TAILOR pentru bărbaţi. Sezonul următor pune accentul pe modele clasice – nicio garderobă nu este completă fără o haina de stofă de culoare bej. De asemenea, cămăşile gri sau kaki înspicat, precum şi blazerele clasice şi hainele de tip parka oferă variante de stil pentru orice ocazie.
Tendinţa finală din colecţia de toamnă/iarnă TOM TAILOR pentru bărbaţi se inspiră din stilurile nordice sofisticate. Puloverele moi cu modele atemporale, cămăşile în carouri şi cardiganele elegante tricotate combină fineţea scandinavă cu aerul sofisticat modern şi urban. Jachetele clasice, vestele şi paltoanele cu aspect de lână întregesc colecţia şi ajută orice bărbat să păşească cu stil în următorul sezon de toamnă/iarnă.
Colecţiile de toamnă/iarnă 2016 TOM TAILOR sunt disponibile din luna iulie 2016 în magazinele Tom Tailor şi în magazinul online www.tom-tailor.de.
Despre TOM TAILOR GROUP
TOM TAILOR GROUP este o companie internaţională de fashion şi lifestyle, care oferă îmbrăcăminte sport şi accesorii din segmentul mediu de preţ prin intermediul brandurilor TOM TAILOR şi BONITA. Sub umbrela TOM TAILOR se află mărcile Tom Tailor, Tom Tailor Denim şi Tom Tailor Contemporary Women. Acestea sunt adaptate pentru un public cu vârsta cuprinsă între 0 şi 40 de ani şi sunt cunoscute pentru calitatea lor excelentă. Începând cu luna august 2012, BONITA, unul dintre cei mai importanţi producători şi distribuitori de fashion din Germania, a intrat în portofoliul TOM TAILOR GROUP. BONITA comercializează colecţii pentru bărbaţi şi femei cu vârsta de peste 40 de ani.
Brandul Tom Tailor este distribuit în 35 de ţări printr-un lanţ lung de magazine proprii şi magazine partenere. Din decembrie 2015, există 460 de magazine TOM TAILOR, 203 de magazine partenere în franciză, 2956 de shop-in-shops şi aproximativ 8400 de magazine multibrand.
BONITA are peste 1026 de magazine proprii şi mai mult de opt shop-in-shops. În plus, colecţiile ambelor mărci sunt disponibile prin intermediul magazinelor online proprii.
Mai multe informaţii se pot găsi accesând www.tom-tailor-group.com şi www.bonita.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published.