Electroputere Parc lansează un concurs cu premii în bani pentru a-și face cunoscute modernizările

Electroputere Parc lansează un concurs cu premii în bani pentru a-și face cunoscute modernizările

Electroputere Parc înseamnă mai mult decât un loc de shopping, este o experiență, prima de felul ei din Craiova. Dar ca să creezi o experiență trebuie să fii atent la ce își doresc vizitatorii și, mai important, să îi asculți. Tocmai de aceea, zona toaletelor din Electroputere Parc a fost complet refăcută. Acest lucru era important pentru clienții și, deși ele nu s-au ridicat încă de la început la nivelul așteptărilor, acum lucrurile sunt la standardele cele mai ridicate.

Spațiul este mult mai mare, cu un design nou și dotări moderne cu servicii care asigură un confort sporit la fiecare vizită. O nouă cameră ”mama și copilul” a fost construită într-un spațiu dedicat exclusiv acesteia, nefiind inclus nici în toaleta pentru bărbați și nici în cea pentru femei. Astfel, de acum înainte, atât mama cât și tatăl se pot ocupa de cei mici.

Iar îmbunătățirile nu se opresc aici. Au fost construite 70  de vestiare în care clienții își pot lăsa liniștiți bagajele cât timp se relaxează la restaurant sau la cinema. Practic, acum toată lumea se poate bucura și de shopping și de toate celelalte experiențe unice pe care le oferă Electroputere Parc fără grija bagajelor și a pungilor de cumpărături. Iar acest lucru face ca întreaga vizită să fie mult mai plăcută.

Doar că pe lângă îmbunătățirile la nivel de superfață și dotări, ne-am  concentrat mult mai mult pe design, încercând să facem din noile toalete un loc care să stârnească interesul vizitatorilor. Acesta a fost și motivul pentru care cei de la Sweet Damage Crew, cei mai tari artiști urbani din România, s-au ocupat de partea decorativă. Ei sunt cei care au desenat pereții din această parte a mall-ului, iar rezultatul este o zonă inedită și prietenoasă pe care ar fi invidios orice mall, din orice parte a lumii.

Și, când ai astfel de schimbări, e normal să vrei să te lauzi cu ele, iar concursul exact asta face. Regulile sunt simple și le poți afla de aici pentru Facebook www.facebook.com/electroputeremall.ro/posts/2713068275387965?__tn__=-R sau de aici pentru Instagram bit.ly/2Jbd8jN. Ce este sigur e că poți câștiga premii substanțiale în vouchere de cumpărături în valoare de 750 lei, 500 lei sau 250 lei.

Acum că toate lucrurile sunt cum ar trebui să fie, tot ce îți rămâne de făcut este să vizitezi Electroputere Parc, să descoperi singur toate îmbunătățirile și, de ce nu, să te înscrii în concurs și să te bucuri de și mai mult shopping.

Lasa-ne un comentariu

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.