Cumpara in avantaj cu Cardul de Fidelitate Charisma

Cumpara in avantaj cu Cardul de Fidelitate Charisma

Cumpara in avantaj cu Cardul de Fidelitate Charisma

De 20 de ani un etalon pe piața cadourilor și decorațiunilor, rețeaua de magazine Charisma vine în întâmpinarea clienților cu o soluție avantajoasă de shopping. Cardul de Fidelitate Charisma este un program menit să transforme cumpărăturile într-o adevărată plăcere! Astfel, Charisma aduce în viața dumneavoastră cadouri și decorațiuni moderne, romantice sau clasice, dublate de calitate la un preț accesibil.

Despre Cardul de Fidelitate Charisma

Apreciați arta și frumosul, aveți o pasiune pentru design-ul interior sau iubiți să faceți cadouri pline de personalitate? Doriți să achiziționați cele mai elegante cadouri și decorațiuni la prețuri avantajoase?

Cu Cardul de Fidelitate Charisma sunteți parte a unui grup select care se bucură de un număr mare de beneficii: discount-uri, bonusuri speciale, cadouri surpriză, invitații la diferite evenimente și prezentări Charisma și întaietate la aflarea informațiilor!

Veniți în magazinele Charisma, înscrieți-vă în programul de fidelizare și veți primi instant Cardul de Fidelitate Charisma și 3% discount la achizițiile viitoare. Dacă sunteți un client fidel care cumpără produse din magazinele Charisma în mod regulat, puteți beneficia de discount-uri de 5% și 10%, în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate.

Profitați de Cardul de Fidelitate Charisma și bucurați-vă de produse care vă reprezintă!

 

Vă așteptăm în magazinele Charisma din Craiova (str. Rovinari 19, în incinta Electroputere Parc Mall și în incinta Mercur Center) sau Târgu Jiu (în incinta Shopping City Târgu Jiu).

 

Charisma – Arta de a fi unic!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.