11060933_369163839959941_8025691823705955065_n

 

 

 

CONCURS:

Pentru o aparitie impecabila, mizeaza pe stilul veritabil italian!

Castiga un voucher Bigotti de 300 lei, raspunzand corect la intrebarea: care este stilul promovat de Bigotti?

Vino sa descoperi noua colectie S/S2015 in magazine si pe www.bigotti.ro

Raspunde corect la intrebare pe pagina noastra de facebook 🙂

https://www.facebook.com/electroputere.parc.craiova/photos/a.212363648973295.1073741828.212356158974044/369163839959941/?type=1&theater

 

Regulament concurs – “ Castiga un voucher Bigotti de Ziua Barbatului 5 Mai 2015!”

 

 1. Organizator:

 

Concursul « Castiga un voucher Bigotti de Ziua Barbatului 5 Mai 2015!» este organizat de S.C. K&S Electric Power Point S.A., societate “in insolventa, in insolvency, en procedure collective” (denumita in continuare « Organizator ») cu sediul in Braila, Str. Grivita, Nr. 494, Judetul Braila, CIF RO 26616773, inregistrat la Registrul Comertului sub Nr. J09/102/2010

 

Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

 

 1.  Locul de desfasurare a concursului:

 

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook ElectroPutere Parc (https://www.facebook.com/electroputere.parc.craiova). Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale.

 

 1. Perioada de desfasurare a concursului:

 

Concursul «Castiga un voucher Bigotti de Ziua Barbatului 5 Mai 2015!» se desfăsoară in perioada 29.04.2015 – 12.05.2015 inclusiv.

Concurentii vor raspunde corect la intrebarea concursului (“Care este stilul promovat de Bigotti?).

Castigatorul va fi desemnat in data de 13.05.2015 cu ajutorul programului Random.org.

 

Castigatorul va fi anuntat pe data de 13.05.2015 pe pagina https://www.facebook.com/electroputere.parc.craiova.

De asemenea, participantii castigatori vor primi un mesaj de instiintare pe Facebook din partea Danielei Paun.

 

 1. Inscrierea in concurs:

 

Concursul « Castiga un voucher Bigotti de Ziua Barbatului 5 Mai 2015!» se desfasoara pe pagina Facebook https://www.facebook.com/electroputere.parc.craiova.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

 • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul comcu nume / prenume reale;
 • Sa acceseze pagina Facebook a ElectroPutere Parc https://www.facebook.com/electroputere.parc.craiova.
 • Sa se inscrie in concurs prin publicarea unui comentariu pe aceasta pagina, in care sa includa raspunsul corect la intrebarea postata.

Sunt acceptate exclusiv comentariile care includ in mod integral aspectele solicitate si explicate mai sus. Vor fi sterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a comentariilor ce nu respecta cerintele concursului.

 

Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

 

 1. Dreptul de participare:

 

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare,  precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

 

 1. Desemnarea castigatorilor:

 

Va fi desemnat castigator concurentul care a raspuns corect la inrebare si a fost ales prin intermediul Random.org.

 

Rezultatele concursului vor fi afisate pe data de 13.05.2015 pe pagina https://www.facebook.com/electroputere.parc.craiova . Castigatorul va primi un mesaj de instiintare pe Facebook din partea Danielei Paun in maxim 24h  de la afisarea rezultatelor. O data cu instiintarea aceasta,

 

Pentru a putea intra in posesia premiilor, castigatorul va comunica organizatorului datele  personale in vederea eliberarii unei adeverinte si se va prezenta cu aceasta in magazinul Bigotti din ElectroPutere Parc Craiova

 

Daca persoana declarata castigatoare nu isi ridica adeverinta in termen de maximum 5 zile de la data afisarii rezultatului concursului, premiul nu va mai fi acordat.

 

 1. Premii:

Premiul acordat consta in :

– 1 voucher Bigotti in valoare de 300 Lei

In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

 

 1. Protectia datelor personale:

Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestui concurs.

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

 • Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;
 • Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

 

Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii la concurs vor fi instiintati cu privire la drepturile pe care le au conform Legii 677/2001, respectiv dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14) şi dreptul de opoziţie (art. 15).

Participantii au dreptul sa solicite Organizatorului, modificarea, actualizarea datelor personale sau stergerea acestora in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.

 

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

 

 

 1. Litigii:

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.

Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea ElectroPutere Parc sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

 

 1. Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.facebook.com pe pagina https://www.facebook.com/electroputere.parc.craiova/notes , la sectiunea “Notite”.

 

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina https://www.facebook.com/electroputere.parc.craiova. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.

 

Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.

 

 1. Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa va adresati echipei de organizare:

 

Daniela Păun

daniela.paun@kmspropertymanagement.ro

0731.760.717

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.