1.Lumea fetitelor

Bun venit in lumea fetitelor, in care totul este colorat, la moda si intotdeauna interesant! Dar nu e tocmai usor sa contruiesti universul perfect. Ai nevoie de o multime de personaje si de accesorii pentru ca povestile sa prinda viata. Din fericire, Noriel a redus in aceasta saptamana preturile la produsele preferate ale fetitelor, pentru ca lumea lor sa fie asa cum isi doresc ele sa fie.

Reduceri de pana la 24%. Oferta este valabila pana la data de 20 martie 2016.

2.Vreau sa devin erou

Cand esti mic, visezi cu ochii deschisi. Nimic nu ti se pare imposibil si le spui tuturor ca vrei sa fii un erou. Ai puteri speciale, lupti impotriva raului si iesi intotdeauna invingator, iar fata cea mai frumoasa se indragosteste iremediabil de tine. Da frau liber imaginatiei copilului tau si profita de reducerile la figurine si masinute, pentru ca el sa isi poata pune in aplicare planurile elaborate.

Reduceri de pana la 33%. Oferta este valabila pana la data de 20 martie 2016.

3.Primele mele jucarii

Grija si atentia parintilor se reflecta in dezvoltarea sanatoasa a bebelusului. Pentru ca cel mic sa fie creativ, e important sa descopere lumea din jur folosindu-se de toate simturile. Prin joaca, el nu doar ca se va distra de minune, ci va invata lucruri tot mai interesante. Primele lui jucarii cantaresc mult in dezvoltarea lui bebe, motiv pentru care Noriel a redus preturile considerabil in aceasta saptamana.

Reduceri de pana la 20%. Oferta este valabila pana la data de 20 martie 2016.

4.Jocuri creative

Celor mici le place la nebunie sa creeze lucruri interesante, care sa ii surprinda pe cei din jur. Pictand, construind si jucandu-se, ei nu doar ca isi dezvolta imaginatia, dar isi descopera si calitatile poate nebanuite pana la momentul respectiv. Seturile Micul Artist si cele de constructie sigur vor aduce un zambet larg pe chipul copilului dumneavoastra, iar ofertele vor aduce liniste parintilor.

Reduceri de pana la 40%. Oferta este valabila pana la data de 20 martie 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.