Black Weekend la NEW LOOK

Acasă » Noutati » Black Weekend la NEW LOOK
Black Weekend la NEW LOOK
  • -30% pentru toate produsele la preţ întreg în perioada 20 – 23.11.2014
  • Sute de produse incluse în ofertă şi cele mai noi trend-uri, 4 zile de shopping în premieră

Fenomenul „Black Friday” debutează în premieră la NEW LOOK joi, 20 noiembrie, de la ora 10:00, în toate cele 7 magazine din România sub o altă titulatură, „Black Weekend”. Reducerea de 30% cu care brand-ul de haine pentru femei îşi întâmpină clienţii este valabilă până duminică, 23 noiembrie, pentru o gamă ce include atât produse de sezon, cât şi cele mai în  vogă accesorii şi articole de lenjerie intimă şi nightwear.

Principalele trend-uri pe care NEW LOOK le propune pentru acest sezon sunt APRÈS SKI, DECADENT POP şi ORIENT EXPRESS. Cu influenţele sale nordice evidente, APRÈS SKI aduce în atenţia consumatoarelor de modă o nouă abordare pentru ţinutele de iarnă, unde albul şi cremul reprezintă baza pentru aportul de culori puternice, precum roşul şi albastrul electric.  La rândul său, DECADENT POP face o incursiune în perioada efervescentă a anilor `30, de unde se inspiră pentru look-uri în vogă ce strălucesc prin detaliile din paiete, asortate cu blănuri sofisticate şi pantofi stiletto. Pe de altă parte, ORIENT EXPRESS işi trage şi el rădăcinile din aceeaşi perioadă interbelică, însă ce aduce diferit în raport cu DECADENT POP sunt paleta de pasteluri şi accentele înflorate.

„Binecunoscuta „Vinere Neagră” şi-a croit de ceva timp drum şi în zona de fashion din România, devenind extrem de rapid foarte populară în rândul cumpărătorilor. În 2014, ne alăturăm şi noi acestui fenomen, venind în întâmpinarea clientelor noastre cu o reducere de 30% pentru toate produsele la preţ întreg. Noutăţile în materie de haine şi accesorii, precum şi durata prelungită a ofertei noastre vor face, cu siguranţă, diferenţa, contând decisiv în luarea deciziei de cumpărare.”, a declarat Carmen Mărunţelu, NEW LOOK România.

Oferta este valabilă într-un interval de 4 zile, în limita stocului disponibil, pentru toate produsele la preţ întreg care nu sunt incluse în alte oferte sau promoţii.

 

Despre New Look:

NEW LOOK, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, este prezent în România cu o reţea de 7 magazine în: Bucureşti – Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj – Polus Center, Constanţa – Maritimo Shopping Center, Oradea – Oradea Shopping City, Craiova – Electroputere Parc şi Iaşi – Palas Iaşi.

black weekend la new look

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.