Armonia de primăvară la  Zvon Café

Armonia de primăvară la Zvon Café

Zvon Café revine cu o nouă de campanie de produs din data de 01.04.2017. “Armonia de primăvară” va dura până la sfârşitul lunii mai (31.05.2017) şi reuneşte o varietate de băuturi atât reci, cât şi calde, menite să vă încânte simţurile în zilele însorite şi călduroase, dar şi în zilele mai capricioase de primăvară.

Cele şase noi preparate se încadrează în trei categorii: băuturi calde pe bază de cafea, băuturi reci pe bază de cafea şi cocktail-uri alcoolice. În prima categorie se regăsesc “Mochaccino” şi “French Vanilla Latte”, în cea de-a doua categorie “Mocha Cream” şi “Chocomint Cream”, iar în ultima categorie se regăsesc cocktail-urile alcoolice pe bază de fructe – “Strawberry Slush” şi “Peach Slush”. Aromele predominante sunt cele de vanilie şi ciocolată, arome clasice, îmbinate armonios în preparate delicioase.

“Strawberry Slush” şi “Peach Slush” sunt preparatele care adaugă un strop de culoare în noua campanie şi un gust exploziv de fructe. Cele două produse sunt disponibile la un preţ special, în ediţie limitată.

Te invităm să descoperi noile băuturi şi să te bucuri alături de noi de trezirea naturii la viaţă, de explozia de culori, arome şi gusturi, specifice acestui anotimp.

Zvon Café este unul dintre cele mai vechi lanţuri de cafenele din România, prima locaţie fiind deschisă în anul 2001. Respectând cu stricteţe dictonul “Calitatea face diferenţa”, Zvon Café este prezent în numeroase oraşe din ţară. În afară de Bucureşti, zona Decebal şi Centrul Comercial Sun Plaza, lanţul de cafenele s-a extins în oraşele Brăila, Focşani, Bacău, Craiova, Târgu Jiu, Iaşi şi Drobeta Turnu-Severin.

Pentru mai multe detalii despre Zvon Café, vă invităm să accesaţi website-ul cafenelei sau să ne urmăriţi activitatea pe reţelele sociale Facebook, Instagram şi Twitter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.