Zvon Café România celebrează iubirea anul acesta prin seria de evenimente “A Cup of LOVE”, desfăşurate în datele de 14 şi 24 februarie, în toate locaţiile din ţară.

 

Într-o atmosferă romantică, în care dragostea pluteşte, Cupidon îşi va face apariţia şi va răspândi mesaje de iubire tuturor clienţilor noştri îndrăgostiţi. Pentru o experienţă senzorială completă, am pregătit o iubire nouă la pahar – Intense Passion şi o dragoste fierbinte la ceaşcă – Melting Love. O altă surpriză este oferta destinată cuplurilor care vor să se laude cu dragostea lor şi vor să o împărtăşească cu cât mai mulţi oameni. Astfel, cuplurile care urcă o poză cu ei pe pagina de Facebook (Zvon Café România), realizată în una din locaţiile noastre şi îşi dau check-in, beneficiază de o reducere de 20% din nota finală.

Campania de promovare a evenimentului se va desfăşura exclusiv în mediul online, pe pagina de eveniment de pe Facebook (“A Cup of LOVE” by Zvon Café), cât şi pe Instagram şi Twitter. Am pregătit o mulţime de materiale interesante despre Ziua Îndrăgostiţilor, cu lucruri mai puţin ştiute despre această sărbătoare şi despre originea ei, aşa că vă invităm să ne urmăriţi activitatea.

Zvon Café este unul dintre cele mai vechi lanţuri de cafenele din România, prima locaţie fiind deschisă în anul 2001. Respectând cu stricteţe dictonul ,,Calitatea face diferenţa”, astăzi numără 9 locaţii în ţară, pe lângă Bucureşti, în zona Decebal, şi în centrul comercial Sun Plaza, extinzându-se în oraşele Brăila, Focşani, Bacău, Craiova, Târgu Jiu, Iaşi şi Drobeta Turnu-Severin.

 

Lasă un răspuns